BWC Ohrid

Тел: ++389-46-279-010
We build the future together !

BWC Ohrid

27+ ГОДИНИ ИСКУСТВО

Компанијата БВЦ Охрид е основана во Мај 1995 година, своевремено како дел од групацијата BWC со седиште во Будимпешта, Унгарија.

Од своето основање до денес работи со 100% домашен капитал и има неколку основни трговски и производни дејности:

БВЦ ОХРИД

Преку нашиот Принципал BWC Budapest сме ексклузивни застапници…
Повеќе
Вакуум кесите и фолијата за вакумирање наоѓаат широка при…

Повеќе

БВЦ Охрид, го застапува производството на својот Принципал…Повеќе

БВЦ Охрид искористувајќи го своето искуство, знаење и расположливоста на…
Повеќе

КОНТАКТ ИНФО

Сопственик: Павел Филев
моб: 070-232-624
Управител: Марија Филева Стоев
моб: 070-307-282
Комерција: Шишкоски Кирил
моб: 070 -261-016
Веледрогерија: Д-р Сашо Стоев
моб: 070-307-262
Магацин Охрид: Христијан Здравески
моб: 077-911-003
Сметководство: Радмила Цоцеска
моб: 075-476-052
Адреса
Ул. „Живко Чинго“ Бр. 4, 6000 Охрид