BWC Ohrid

Тел: ++389-46-279-010

SZEPLAST

Од 2014 година БВЦ Охрид ексклузивно го застапува реномираниот производител на ПВЦ гранулат од Унгарија, фирмата SZEPLAST

Archive

Recent Posts