BWC OHRID, We build the future together ...

Тел: ++389-46-279-010
Понеделник - Петок: 08:00 - 16:00

Од 2014 година БВЦ Охрид ексклузивно го застапува реномираниот производител на ПВЦ гранулат од Унгарија, фирмата SZEPLAST